PRETRAGA GUMA

Goodyear i ove sezone nagrađuje! Uz set letnjih guma OMV vaučer za gorivo do čak 6000 din.

Goodyear i ove sezone nagrađuje! Uz set letnjih guma OMV vaučer za gorivo do čak 6000 din.

Bliži se proleće, a samim tim i 1. april, odnosno datum kada prestaje zakonska obaveza o upotrebi zimske opreme (u slučaju snega, leda ili poledice). S obzirom da su temperature već nekoliko nedelja bliže prolećnim nego zimskim, Goodyear je ove godine odlučio da, sada već tradicionalnu akciju, započne ranije!

Počevši od 15. marta pa sve do 1. maja, svaka kupovina seta od četiri Goodyear gume, velićine 16" ili preko, letnjih ili celogodišnjih (all season) biće nagrađena OMV poklon vaučerom za gorivo u vrednosti od maksimalnih 6.000,00 dinara.

 

Vrednost OMV poklon vaučera (kartice) zavisi od veličine guma:

• za kupovinu guma veličine 16''–17'' dobija se OMV poklon vaučer u vrednosti 3.000,00 RSD,

• za kupovinu guma veličine 18'' ili veće 6.000,00 RSD

 

Nakon obavljene kupovine, potrebno je da kupac poseti stranicu https://akcija.goodyear.rs gde će moći da okači fotografiju računa koji potvrđuje kupovinu, a poklon će mu potom biti poslat na kućnu adresu.
 

Sve su češće situacije gde se vozači odlučuju da voze na zimskim gumama tokom cele godine. Kakve posledice nosi takva odluka kada je u pitanju trajanje guma i bezbednost možete pročitati na sledećem linku.


Za bilo kakva pitanja u vezi sa ovom akcijom budite slobodni da nas kontaktirate e-mailom ili telefonom (kontakt podaci nalaze se ispod ili iznad teksta)

Upoznajte se sa Goodyear proširenom ponudom guma

Pretraga guma
fb-pixel