PRETRAGA GUMA

NOKIAN WR D3 i D4 zimske gume za najbolje performanse, bez kompromisa!

NOKIAN WR D3 i D4 zimske gume za najbolje performanse, bez kompromisa!

Nokian brend prisutan je na našem tržištu već duži niz godina tako da svi koji su imali priliku da pneumatike ovog brenda (naročito zimske) poseduju na svom vozilu u većini slučajeva su se ponovo opredeljivali za njih.

Zašto je to tako?

Nokian fabrika sa jednim od najboljih razvojnih centara i poligona za testiranje zapravo je razvoj zimskih pneumatika fokusirala na centralno evropske klimatske uslove. Kao proizvod posvećenosti promenljivim klimatskim uslovima iz njihovog programa proizišla su dva dezena koja već neko vreme drže najviše pozicije na testovima svih velikih auto magazina i revija!

Nokian WR D3 i Nokian WR D4

Prema rečima raznih zvučnih imena iz sveta automobilizma ova dva modela pneumatika najčešće opisuju kao: “Beskompromisno prijanjanje kako na snežnim tako i na mokrim putevima omogućuje izvanrednu kontrolu vozila.”

Tehnički razvojni tim fabrike Nokian razumeo je klimatske promene na području Centralne evrope gde je sve manje snežnih, a sve više dana koje prate kiše i bljuzgavice. Nasuprot tome, sve su duži i periodi suvog vremena u kom je potrebno sačuvati pneumatike, ali i tada obezbediti maksimalne performanse. Tačno tako, ne zvuči baš kao lak zadatak.

Nokian WR D3 - višestruki pobednik u kategoriji zimskih guma

Nokian WR D3 pneumatik razvijan je tako da pokriva prečnike točka od 13 do 17 cola u segmentu malih i srednjih putničkih auomobila sa indeksima brzine od T (... km/h) do H (.... km/h). Sa lamenala “direkcionog” (usmerenog) tipa postiže maksimalne indekse izbacivanja vode i bljuzgavice.

 

Nokian WR D4 - naslednik modela WR D3 kakvog niko nije očekivao

U svetu jake konkurencije (naročito u oblasti automobilizma) izuzetno je teško pozicionirati se visoko kao što je to Nokian uradio sa modelom WR D3. Konkurenti su tada imali priliku da uvide po čemu je taj pneumatik bolji i da tehnologiju “pozajme” i primene i na svojim pneumaticima. Kada su mnogi pomislili da je nemoguće da Nokian ponovo osvoji najviša mesta na testovima oni su baš to i uradili, ovog puta sa modelom WR D4!

Model zimske gume WR D4 namenjen je automobilima srednje veličine i veće snage motora. Proizvodi se u veličina od 14 do 20 inča i pokriva indekse brzine od Q (160km/h) do W (270 km/h).

 

 

Model zimske gume WR D4 prate tehnički pojmovi poput:

  • Blokovi sa optimalnim lamelicama
  • Proširena centralna lamela za bolje upravljanje
  • Blokovi za snežne performanse
  • Twin Trac silikatna guma
  • Ojačanja za duboki sneg
  • Tehnologija “tihog spoljašnjeg zida” za veći komfor.

Ono što je svakako najvažnije, jeste da modeli WR D3 i WR D4 pružaju vrhunske performanse i bezbednost u svim vremenskim uslovima, ili, kako iz Nokiana za ove modele vole da kažu “zaboravite na vremensku prognozu”.

U našem servisu možete navabiti ova dva modela pneumatika iz Nokianove lepeze u svim popularnim dimenzijama. Pored WR D3 i WR D4 tu su i modeli "Weatherproof" i "Snowproof".

Važeće uslove i raspoloživost možete proveriti pre kupovine pozivom na 021 6 369 527 ili posetom našeg servisa u Novom Sadu, u ulici Miše Dimitrijevića 78.

 

Kedi Vam želi sigurnu vožnju!

Pretraga guma
fb-pixel