Opšti uslovi

Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane KEDI NS, u daljem tekstu isporučioca, i kupca garantuje uspešno procesuiranje porudžbina, plaćanja i isporuke guma.

1. Po prijemu porudžbine putem sajta www.vulkanizerkedi.rs kupac automatski dobija predračun po kom može izvršiti plaćanje guma ukoliko se prilikom naručivanja nije opredelio za dostavu pouzećem. U tom slučaju plaćanje vrši kuriskoj službi po prijemu robe za šta će mu biti dostavljen fiskalni/gotovinski račun.

2. Porudžbine prispele do 15 časova, procesuiraju se istog dana, dok se porudžbine koje pristignu nakon 15 časova procesuiraju idućeg radnog dana (ne uzimajući u obzir subotu, nedelju i praznike).

3. Porudžbina se smatra potvrđenom i neopozivom od strane kupca po izvršenju uplate kompletnog iznosa koji je naznačen na predračunu i u okviru roka naznačenog na predračunu.

4. Isporučilac se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti ispravne i u roku naznačenom u predračunu.

5. U slučaju bilo kakve promene isporučilac je dužan da obavesti kupca.

6. Sve eventualne promene, osim promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.

Isporuka

Ukoliko se kupac prilikom naručivanja opredelio za dostavu pouzećem, cena dostave uračunata je u cenu na osnovu težine proizvoda ili paketa proizvoda po aktuelnom cenovniku kurirske službe “City Express” (link ka cenovniku) putem koje će isporučilac vršiti dostavu na teritoriji Republike Srbije. PDV je uračunat u cenu.

Isporuka se vrši na adresu koju je korisnik naveo prilikom naručivanja u roku od 2-5 radnih dana (u zavisnosti od kurirske službe). U slučaju da naručene gume nisu na lageru ili ukoliko naručena količina zahteva potvrdu od strane kupca, isporučilac će biti slobodan da kupca kontaktira putem elektronske pošte ili putem telefona priloženom prilikom procesa naručivanja. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Garancija kvaliteta i postupak reklamacije

Sve ponuđene gume u KEDI NS internet prodavnici su prve „A“ kvalitativne kategorije, utvrđeno prema propisima EU o deklarisanju kvaliteta auto gume (osim gde je to drugačije naznačeno).

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, na sve proizvode važi garancija u trajanju od dve godine uz prilaganje fiskalnog računa. S obzirom da se fiskalni računu štampaju na termalnoj traci i posle određenog vremena izblede, predlažemo da ih skenirate ili na drugi način sačuvate njihovu kopiju za vreme važenja garantnog roka.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi garancije kvaliteta i postupka reklamacije možete se obratiti na:

ili pismenim putem na adresu sztr KEDI NS , Miše Dimitrijevića 78, 21000 Novi Sad.

Zaštita prilikom korišćenja naše internet prodavnice

Sigurnost podataka koje unosite tokom procesa naručivanja proizvoda ima za nas visok prioritet, te je preduzet određen broj koraka kako bi se omogućilo njihovo pouzdano, tačno i sigurno skladištenje.

Zaštita privatnosti

U ime KEDI NS obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca prikupljajući samo neophodne podatke među kojima su osnovni podaci o kupcu, i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa tradicionalnim poslovnim običajima a u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dostavljeni podaci se strogo čuvaju, a pristup njima imaju samo zaposleni kojima su oni neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u KEDI NS kao i naši poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Cene i opis guma

KEDI NS nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost guma budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka. Sistem osvežavanja podataka se oslanja na različite izvore informacija koji nisu u nadležnosti KEDI NS, zbog čega isporučilac ima pravo da otkaže porudžbinu ukoliko je prilikom osvežavanja došlo do grube greške u opisu, ceni ili raspoloživosti.
Saglasnost i promene uslova Isporučilac zadržava pravo na promenu ovih uslova bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca.
Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

Pretraga guma