PRETRAGA GUMA

TOYO gume - premium gume odličnih performansi

TOYO gume - premium gume odličnih performansi

Kompanija Toyo tires je jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatika koji posluje u preko 120 zemalja širom sveta. Kompanija je osnovana davne 1945. godine sa sedištem u japanskom gradu Itamiju i trenutno broji oko 12.000 zaposlenih. 

Toyo tires je 2005. osnovao i svoje evropsko predstavništvo Toyo Tire Europe GmbH kao krunu svog tridesetogodišnjeg poslovanja na evropskom tržištu. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja i marketing guma izuzetnog kvaliteta sa visokim performansama. Paleta proizvoda kompanije obuhvata zimske i letnje automobilske gume, 4x4 i SUV gume, kao i gume za kombi i laka teretna vozila.

Ono što je za nas posebno interesantno je da je kompanija Toyo tires 2019. donela odluku da će joj prva fabrika za proizvodnju guma na evropskom tlu biti u Inđiji. Radovi na izgradnji fabrike su počeli krajem 2020. godine, dok je prva isporuka od oko 500 guma otišla za SAD krajem prošlog meseca. U planu je da se iz ovog pogona na tržišta Evrope i Severne Amerike godišnje pošalje oko 5 miliona pneumatika.

 

Toyo pneumatici u Kediju

Od ove sezone smo u našu ponudu uvrstili i gume kompanije Toyo. Gume možete poručiti preko našeg web sajta, a trenutna ponuda za predstojeću zimsku sezonu se nalazi na linku.

* Ukoliko se odlučite na kupovinu seta od 4 Toyo gume na poklon dobijate besplatnu AMSS pomoć na putu tokom čitave godine.

Takođe, kompanija Beoguma za svaku kupljenu Toyo gumu poklanja - Beoguma garancija plus. Garancija važi isključivo za Toyo gume i obuhvata kompletno vulkaniziranje oštećene gume, kao i zamenu oštećene ili uništene gume, gumom istog tipa i veličine, ako vulkaniziranje nije moguće. Garancija važi godinu dana od kupovine gume. Više informacija o garanciji pročitajte na sledećem linku.

Pretraga guma
fb-pixel