PRETRAGA GUMA

Prodaja guma Novi Sad - Vulkanizer KEDI

Prodaja guma Novi Sad - Vulkanizer KEDI

Prodaja zimskih i letnjih guma za putnička, poluteretna, 4x4 i moto vozila naša je primarna delatnost već punih 26. Godina. Tokom vremena u oblasti auto guma desile su se mnoge značajne promene. Počevši od raznovrsnosti ponude samih pneumatika, preko tranzicija u poslovanju pa sve do načina oglašavanja i načina prodaje guma.

 

Raznovrsnost ponude auto guma

Poslednjih godina na tržištu su se pojavili novi brendovi auto guma o kojima su vozači više ili manje informisani. Na osnovu komunikacije sa klijentima i česti upiti za objašnjenja i predstavljanje ovih brendova navode nas na zaključak da je tržištu potrebno još malo primaći informacije o ovim brendovima i njihovim grupacijama.

Ovom prilikom ćemo navesti koji brendovi pripadaju kojim grupacijama, a u narednom periodu ćemo predstaviti istorijat svakog brenda posebno sa nekim ključnim informacijama poput godine i zemlje osnivanja, gde se njihove gume prozvode, koji su najpopularniji dezeni i druge značajne informacije.

 

Grupacije i podbrendovi

Veliki svetski proizvođači guma GOODYEAR, MICHELIN, CONTINENTAL,VREDESTEIN i drugi su kupovali manje fabrike da bi sa svojim razvojnim timovima i tehnologijama razvijali i njihove brendove koji su zadržali svoja imena.

 

GOODYEAR MICHELIN CONTINENTAL VREDESTEIN 
Dunlop
Sava
Fulda
Debica
Kelly

BF Goodrich
Kleber
Tigar
Taurus

Barum
Uniroyal
Viking
Matador
Nordman

 

Tranzicije u poslovanju

Informacioni segment i način pretrage auto guma u velikom procentu prešao je na internet. S tim u vezi do izražaja dolazi prisutnost i dobro poizicioniranje informacija putem pretraživača, dostupnosti informacija na sajtu, sama koncept sajta i razne druge komponente. Naša firma je prepoznala ovaj trend još 2012. godine od kada svakodnevno radi na tome da prilagođava i usavršava svoju web sajt i Facebook stranicu putem kojih korisnicima, osim prodaje auto guma, čini dostupnim i razne druge sadržaje poput:

  • edukativnih tekstova u oblasti bezbednosti na drumu,
  • informacije i edukacije po pitanju obeležavanja i oznaka na gumama,
  • inovativne tehnologije čišćenja automobila od naslaga ugljenika (dekarbonizacija),
  • nagradne igre, akcijske ponude i popuste.

 

Telefonska (i svaka druga) podrška

Po prirodi stvari, kao važan segment u modernom poslovanju nameće se i podrška korisnicima. S obzirom da su auto gume ustvari proizvodi koje odlikuje mnoštvo karakteristika (dimenzije, indeksi brzine, opterećenja, sezona, namena…) korisnicima se trudimo da pružimo maksimalnu podršku i edukaciju kako bi napravili pravi izbor.

Kako bismo to obezbedili, na raspolaganju stoje ljudi koji će odgovoriti na sva vaša pitanja, a načini na koje možete komunicirati sa našom podrškom su:

  • putem telefona na broj 021 6 369 527 (od 8 do 20h svakog dana osim nedelje)
  • putem email-a na [email protected]
  • lično u Novom Sadu na adresi Miše Dimitrijevića 78.
Pretraga guma
fb-pixel