PRETRAGA GUMA

KAMA - Ruske gume za putnička i poluteretna vozila

KAMA - Ruske gume za putnička i poluteretna vozila

KAMA - proizvođač pneumatika različitih namena dolazi nam iz Rusije, tačnije iz grada Nižnjekamsk. Ovaj brend proizvodi gume namenjene putničkom, poluteretnom, teretnom kao i traktorskom programu vozila.

Ako je suditi po ocenama najpoznatijeg sajta TyreReviews koji se bavi pneumaticima, u pitanju je brend nižeg cenovnog ranga prosečnih karakteristika koji sa nekoliko modela u svakom proizvodnom programu predstavlja dostojnog konkurenta drugim proizvođačima.

Brojke koje prate ovaj brend u svetu kamionskih guma su 15% (uštede goriva) i 200-250.000 km (povećana kilometraža). U svim drugim programima prate ih epiteti visoka čvrstoća, manja težinamogućnost reparacije (protektiranja) i sl.

KAMA je na tržištu Balkana prisutna oko 20 godina, a u Srbiji nešto više od 10 tako da se može reći da su naši vozači već upoznati sa ovim brendom.

Neki od popularnih modela putničkih guma namenjenih zimskog sezoni su:

  • V521 M+S
  • V525
  • 505 M+S
  • NK 518 M+S
  • NK 519 M+S

što je sada posebno interesantno jer se bliži 1. Novembar i momenat kada praktično postaje obavezna upotreba zimskih pneumatika na sva četiri točka.

Kompletnu listu dezena kao i detaljne karakteristike svakog modela možete pogledati na sajtu: http://eng.kama-euro.com/winter/519/

Interesantnu prezentaciju o teretnom programu brenda KAMA pronašli smo na njihovom sajtu a u kojoj je objašnjeno za koje tipove vožnje je namenjen koji model, kao i uštede koje će ostvariti na određenom broju kilometara upotreba njihovih pneumatika.

 

Od ove sezone gume KAMA možete nabaviti i kod nas, u Novom Sadu u Miše Dimitrijevića 78 kao i putem sajta na linku: /proizvodjaci/kama gde su predstavljeni svi modeli iz ponude sa ažurnim cenama.

Pretraga guma
fb-pixel