PRETRAGA GUMA

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 najviša mesta na najznačajnijim testovima!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 najviša mesta na najznačajnijim testovima!

Na najnovijim testovima revije AutoBild i AutoBild allrad na kojima je učestvovalo 53 pneumatika namenjena letnjoj sezoni, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 zauzeo je prvo i drugo mesto!

 

Goodyear eagle f1 assymetric5 autobildGoodyear eagle f1 assymetric5 eco masterU disciplini koja se može opisati kao "kočenje na mokroj i suvoj podlozi", a koja je ujedno i najvažnija u kategoriji bezbednosti, ovaj pneumatik je dobio najbolje ocene. Urednici su izrazili veoma pozitivne ekspresije koje se odnose na "dinamičnu vodljivost na mokrom putu sa stabilnošću u krivinama, izvanredno precizno upravljanje u ovim uslovima kao i kratak zaustavni put koji se mogu dobiti u izbalansiranom odnosu cene i performansi".

Kada je u pitanju dugotrajnost, odnosno, disciplina "pređeni kilometri" ni jedan testirani pneumatik nije uspeo da ga pobedi. Testirana dimenzija bila je 225/45R17 91Y. Ovom prilikom dodeljen mu je naziv "Eco-Master 2019.".

U ukupnom plasmanu revije AutoBild, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, osvojio je izvanredno drugo mesto, a ocena kojom je opisan glasi "examplary" što u prevodi znači "uzoran".

Kako je prošao test revije AutoBild allrad?

"Allrad" kao specijalna sekcija AutoBild-a ovom prilikom testirala je 10 letnjih guma SUV kategorije u dimenziji 225/55R17 među kojima se našao i Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5. 

Reči urednika svele su se samo na reči hvale, a u pitanju su:

Goodyear eagle f1 assymetric5 allrad- "uzorne performanse",

- "izvanredne katekteristike na svim površinama",

- "sportka vodljivost",

- "izuzetno precizno upravljanje",

- "najkraći zaustavni put na mokroj i suvoj podlozi",

 

Uz ovakve epitete, pneumatik Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 odneo je POBEDU, odnosno 1. mesto revije svojom ukupnom ocenom!

Kako je ovaj pneumatik prošao u sekciji sportskih pneumatika?

Goodyear eagle f1 assymetric5 sportscardsTakođe, iako je o tome u svetu domaćeg automobilizma bilo malo reči, ovaj pneumatik učestvovao je i u kategoriji "sports cars" gde se testovi vrše u ekstremno sportskim uslovima i gde se ujedno traže najviše performanse.

U ovoj kategoriji učestvovalo je 11 letnjih pneumatika u dimenziji 245/45R18 gde je Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 osvojio još jedno drugo mesto!

 

Sve što bi Vas moglo zainteresovati o ovom pneumatiku, kao i nagrade koje je osvajao tokom raznih testiranja, možete pogledati i na zvaničnom linku proizvođača: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.

Pretraga guma
fb-pixel