PRETRAGA GUMA

PROLEĆNI POPUST - očistite auto ili motocikl od nataloženih čađi

PROLEĆNI POPUST - očistite auto ili motocikl od nataloženih čađi

PROLEĆE, ALU FELNE, LETNJE GUME I DRUGE RADOSTI

Osim što uz prolećno vreme dolaze lepši i topliji dani, nova energija, za neke i nova ljubav (zašto da ne? :) ), proleće još ponegde donese i značajne popuste na nove kolekcije odeće, sunčanih naočara, frizura… a kod nas donosi i do daljnjeg zadržava popust na uslugu dekarbonizacije u visini od 35%.

Za one koji su zbog nekoliko pravih zimskih dana u sred proleća oklevali da li da pređu na letnje gume, pravo je vreme da tom prilikom svoje vozilo i očiste od nataloženih naslaga ugljenika koje su se tokom vremena nakupile u motoru.


BITI MOTOCIKLISTA JE ČAST I ZADOVOLJSTVO

Takođe, za ljubitelje i vlasnike dvotočkaša početak nove sezone predstavlja posebno zadovoljstvo. To skidanje cerade, kontakt, paljenje, zvuk, miris, prvo davanje gasa, prvo krug po gradu… neobjašnjiva i svakako posebna vrsta zadovoljstva koju poznaju samo strastveni motoristi. Posle prvog kruga već znate da li je potrebno uraditi nekakve intervencije na motoru poput zamene guma, podmazivanja lanca, mali servis… pa zašto ne i tretman dekarbonizacije kojim će se ukloniti naslage nastale lošim sagorevanjem i (ne)kvalitetom goriva?

S tim u vezi obezbedili smo i popust od 35% koji važi SUBOTOM i odnosi se na sve dvotočkaše i lake četvorotočkaše (quadove) bez obzira na zapreminu pa će cena umesto 3.750 dinara iznositi 2.450 dinara!

Napomena: Radnim danima popust na ove kategorije vozila ne važi.


Više o samom postupku dekarbonizacije možete pročitati OVDE, dok utiske više desetina korisnika koji su uradili ovaj tretman kod nas možete pročitati na našoj Facebook stranici.

Detaljan cenovnik usluge dekarbonizacije sa popustima koji važi od 27.4.2017.:

 

KATEGORIJA  CENA    35% POPUST

- putnička vozila do 2000 kubika

3600 dinara Isteklo

- putnička vozila od 2000 do 6000 kubika

4800 dinara Isteklo

- dvotočkaši i quadovi bez obrzira na zapreminu

2500 dinara Isteklo


Zakazivanje termina je obavezno i može se uraditi putem telefona na broj 021 6 369 527 ili putem maila [email protected]

Kedi Vam želi sigurnu vožnju, čiste motore i srećno novo proleće! :)

Pretraga guma
fb-pixel