PRETRAGA GUMA

Kedi cashback world - jedna kartica za sve!

Kedi cashback world - jedna kartica za sve!

Cachback World pruža svojim članovima priliku da postanu deo međunarodne šoping zajednice i uštede novac prilikom svake kupovine u zemlji i inostranstvu, bez obzira na to šta kupuju.
Postanite deo šoping zajednice i uštedite novac prilikom svake kupovine!

 

Sve što treba da znate i zapamtite o ovom sistemu su dva termina:

 

  • CASHBACK (POVRAT NOVCA) - procenat od svake kupovine (najčešće od 1-5%) koji postaje dostupan u vidu gotovine na vašem bankovnom računu kada se skupi najmanje 500 RSD.
  • SHOPPING POINTS (ŠOPING POENI) - poeni koji se u svim objektima lanca dobijaju pored Cashback procenta, a koji se mogu iskoristiti kao dodatni popust na “Shopping Points Deals” ponude u okviru partnerskih firmi.

CASHBACK KARTICA

Kedi cashback karticaCashback kartica je vaša kapija u Cashback svet! To je personalizovana kartica lojalnosti koju možete koristiti bilo gde u svetu i u bilo kom sektoru.

 

Članovi Cashback grupe treba samo da pokažu svoju karticu kada plaćaju partnerskoj firmi da bi se ostvario Cashback (povrat novca) i osvojili Shopping Points (šoping poeni).

KEDI JE DEO CASHBACK SVETA!

Kada nas posetite, možete se besplatno prijaviti i preuzeti Kedi cashback karticu sa kojom ste u mogućnosti da ostvarite Cashback na našim uslugama, kao i da prikupite šoping poene koje kasnije možete koristiti kod mnogobrojnih cashback partnera.

ŠTA VAM NAŠA KARTICA NUDI?

Svaki put kada karticu pokažete kod nas ili u nekoj od naših partnerskih firmi, dobijate 1-5% živog novca koji možete isplatiti na vaš lični bankovni račun.

 

Pored velikih prodajnih lanaca, karticu prihvata i veliki broj malih i srednjih preduzeća.

Na raspolaganju su prodavnice: PersuAromaWinWinBerić satovi...

Benzinske pumpe: OMVAvia...

Brojni kafići i restorani poput Plave FrajleGentlemanHedansa...

Apoteke, drogerije, zdrave hrane, frizerski saloni i još mnogo objekata iz različitih oblasti poslovanja. Detaljniju listu kao i informacije o objektima i ponudama možete pogledati u Facebook grupi Cashback Srbija.

 

Navedene pogodnosti važe svaki put kada KEDI cashback karticu pokažete u bilo kojoj Cashback partnerskoj firmi u Srbiji, kao i u još 46 zemalja širom sveta. Karticu možete koristiti i na putovanjima o čemu se detaljnije možete informisati na besplatnoj aplikaciji koju možete preuzeti u Google Play prodavnici kao i na Apple App Store-u. Na raspolaganju je i plaćanje putem aplikacije - gde umesto kartice, za prikaz svog koda  koristite displej telefona.

OMV I CASHBACK

OMV pumpa slika

Od sada ste u mogućnosti da uštedite prilikom svake dopune goriva na OMV pumpama. Potrebno je samo da prikažete svoju KEDI cashback karticu prilikom plaćanja.

*napomena: na OMV pumpama je trenutno moguće ostvariti popust samo preko kartice.

Imate pitanje? Tu smo da pomognemo

Ova kartica pruža vam niz drugih mogućnosti, koje možete saznati pozivom na broj +381 69 230 10 05 koji je otvoren za sva vaša pitanja ili nedoumice.

Ne zaboravite da prilikom svake vaše sledeće kupovine pokažete vašu Kedi cashback karticu i zadržite deo kućnog budzeta koji je do sada ostajao kod raznih trgovaca.

Pretraga guma
fb-pixel