PRETRAGA GUMA

Obezbedite svom motociklu tretman (dekarbonizacije) kakav zaslužuje

Obezbedite svom motociklu tretman (dekarbonizacije) kakav zaslužuje

Motociklisti, motoristi i ostali vozači dvotočkaša i lakih četvorotočkaša na motorni pogon koji su sa prvim suncem probudili svoje ljubimce iz zimskog sna (ili će to tek da urade) od 1. Aprila imaju mogućnost da na njima urade i tretman dekarbonizacije (uklanjanje naslaga vodonikom) samo u Kediju!

 

Naravno, kako bismo sa sigurnošću pričali o rezultatima koji slede nakon tretmana u proteklom periodu smo od naslaga čađi očistili više desetina motocikala različitih vrsta i zapremina, čiji su vlasnici bili oduševljeni nakon tretmana.

 

Rezultati su se mahom ogledali u mirnijem radu motora, lepšem i ravnomernijem ubrzanju, odsustvu “probijanja-knedle” prilikom naglog dodavanja gasa, a neki su prijavili i manju potrošnju u uobičajenim režimima vožnje.

 

S obzirom da je uzorak motocikala na kojem smo uradili tretman dovoljan da samouvereno možemo reći da je delotvoran i učinkovit, odlučili samo da i za ove kategorije vozila ponudimo promotivni period baš pred početak sezone - svake SUBOTE od 1. do 30. Aprila, gde će Vam uslugu dekarbonizacije vršiti stručno lice iz oblasti servisiranja motocikala sa kojim se možete posavetovati i oko održavanja/servisiranja motocikala.

 

Samo tokom ovog perioda (svaka subota u Aprilu) cena usluge će  biti snižena za 35% i iznositi  i ona važi za motocikle i quadove svih vrsta bez obzira na zapreminu.

Napomena: Radnim danima popust na ove kategorije vozila ne važi!

 

Sa druge strane, za putnička i poluteretna vozila će od 1. Aprila takođe važiti popust u visini od 35% prema kategorijama:

 

KATEGORIJA

CENA

PROMO CENA

- putnička vozila do 2000 kubika

4900 dinara

3200 dinara (ISTEKLO)

- putnička vozila od 2000 do 3000 kubika

6720 dinara

4360 dinara (ISTEKLO)

- putnička vozila preko 3000 kubika i sva poluteretna vozila

8400 dinara

5460 dinara (ISTEKLO)

 

DOPUNA: AKTUELNE CENE USLUGE DEKARBONIZACIJE MOŽETE POGLEDATI OVDE.

 

Termin možete zakazati putem naše Facebook stranice, na email [email protected] ili putem telefona na broj 021 6 369 527.

Pretraga guma
fb-pixel