PRETRAGA GUMA

Kupovinom Continental guma osvojite vredan poklon

Kupovinom Continental guma osvojite vredan poklon

Mnogi gume posmatraju kao običnu potrošnu robu, ali su one zapravo najvažnija bezbednosna karakteristika svakog automobila. Kako smo već zagazili u jesen, a zima nam je praktično pred vratima, bitno je biti spreman za vremenske prilike koje nas uskoro očekuju. Zimske i, ako to odgovara vašem stilu vožnje gume za sva godišnja doba, spremne su ne samo za sneg, već i za kišu, susnežicu i druge neprijatnosti koje mogu uticati na vašu vožnju u hladnijem delu godine.

Ukoliko planirate kupovinu novog seta zimskih ili guma za sve sezone imamo odličnu vest za vas! Kao deo proslave svog 150. rođendana kompanija Continental vam za kupovinu novog seta guma daruje i vredan poklon.

Kako osvojiti poklon?

  • Svi koji se u periodu od 1. oktobra do 15. novembra odluče za kupovinu novog seta Continental guma osvojiće vredan poklon.
  • Pokloni su obezbeđeni za kupovinu kompleta od 4 gume (zimske ili all-season) za putničke automobile, 4x4 ili lake kamione, svih veličina.
  • Za kupovinu seta guma veličine do 16 inča na poklon dobijate Continental JBL BLuetooth zvučnik.
  • Za kupovinu seta guma veličine od 17 inča i više kao poklon se dobijaju JBL Bluetooth slušalice.

Kako preuzeti poklon?

  • Nakon kupovine seta od 4 Continental zimske ili all-season gume, potrebno je da se registrujete na zvaničnom sajtu kompanije Continental.
  • Postupak registracije se završava tako što otpremite fiskalni račun o kupljenim gumama i navedete adresu na koju želite da vam se isporuči poklon. 

 

Više informacija o promociji možete pronaći na sledećem linku:
https://www.continental-promotion.com/rs

Pretraga guma
fb-pixel