PRETRAGA GUMA

Senzori za merenje pritiska u gumama

Senzori za merenje pritiska u gumama

Senzori za merenje pritiska u gumama postaju sve prisutniji na vozilima koja se kreću na našim drumovima. U pitanju su senzori koji mere pritisak u gumama i centralnom računaru šalju informaciju o tome da li je guma izduvana (u jednostavnijoj izvedbi), ili koliki je tačan pritisak u gumama (u nešto modernijoj izvedbi), a informacija se prikazuje putem displeja u autu, ponekad ispraćena i zvučnim signalima.


Senzori koji šalju signal centralnom računaru kodirani su tako da računar prepoznaje i prihvata samo senzore u koje su upisani kodovi koji odgovaraju isključivo tom računaru.

Iako su sistemi sami po sebi dugotrajni, dešava se da vlasnicima automobila zadaju glavobolje u situacijama poput:

- pucanja ventila,

- fizičkog oštećenja senzora,

- prestanka rada senzora,

- oštećenja i potrebe za zamenom felne,

- kupovine drugog seta felni i sl.

 

Senzori za merenje pritiska u gumamaS tim u vezi, prepoznavši ovu problematiku, obezbedili smo neophodne uređaje i rezervne delove kako bismo mogli pružiti pomoć svima koji se zadese u nekoj od navedenih situacija, odnosno:

- zamena svih vrsta ventila na točkovima koji poseduju senzore za merenje pritiska (specifični ventili),

- zamena oštećenog senzora drugim senzorom,

- postavljanje i kodiranje drugog (novog) senzora,

- postavljanje i kodiranje sva četiri senzora na drugi (zimski ili letnji) set točkova.

 

 

 

Senzor za merenje pritiska u gumamaDrugim rečima, bilo da imate potrebu za zamenom oštećenog ventila, dijagnostike kvara postojećeg senzora za merenje pritiska u gumi ili postavljanja i kodiranja novog senzora, možete nas kontaktirati na [email protected], broj telefona 021 369 527 ili nas posetite u Miše Dimitrijevića 78 u Novom Sadu od 8 do 20h, svim danima osim nedeljom.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ponuda letnjih guma nižeg i srednjeg cenovnog opsega - za sve koji se spremaju za godišnji odmor, ili još uvek nisu prešli na letnje gume.

Facebook stranicu - Vulkanizer KEDI NS za buduće promocije, akcije i objave.

 

NOVO: Počevši od 15. aprila u Kediju kloniranje senzora vršimo uređajem Schnader - nove generacije. Više informacija možete pročitati ovde.

 

Kedi Vam želi sigurnu vožnju!

Pretraga guma
fb-pixel