PRETRAGA GUMA

Dijagnostika kvara i kloniranje senzora za merenje pritiska u gumama

Dijagnostika kvara i kloniranje senzora za merenje pritiska u gumama

U dobu rapidnog razvoja auto industrije svedoci smo sve brže komercijalizacije određenih tehnologija. S tim u vezi, određena oprema na automobilima koja je “do juče” smatrana dodatnom, sada se već uvrštava u osnovnu, pa tako su i senzori koji mere pritisak u gumama sve češće prisutni na vozilima.

 

Ova tehnologija funkcioniše tako što se centralnom računaru šalje signal o pritisku unutar pneumatika sa svakog točka, te on na osnovu dobijenih podataka, a u skladu sa funkcionalnostima displeja, prikazuje vrednosti pritiska unutar guma, ili samo kada je određena guma ispod zadovoljavajuće granice.

 

Glavobolje nastaju u situacijama kada promenite jednu ili sve felne, kada se neki od senzora ošteti, ili iz nekog trećeg razloga dođe do problema u njegovom funkcionisanju. Određeni automobili to registruju kao grešku koju prikazuju samo prilikom startovanja automobila, dok neki ne sklanjaju informaciju o tome da je guma probušena i ne prestaju da šalju zvučne signale, sve dok se problem ne reši.

Popravka senzora za merenje pritiska u gumama

Suština problema je zapravo visina troškova zamene senzora drugim, originalnim senzorom, koji je često skuplji od čitavog točka.

 

Shvativši to kao sve učestaliju problematiku vozača na našim prostorima odlučili smo da obezbedimo određene instrumente koji su u mogućnosti da kloniraju senzore svih proizvođača automobila po značajno nižim cenama, kao i da obezbedimo dostupnost ovih senzora.

 

Na ovaj korak odlučujemo se na osnovu višegodišnjeg iskustva u rešavanju raznih problematika u domenu vulkanizerskih usluga, a sa ciljem da našim korisnicima obezbedimo kompletan dijapazon po što pristupačnijim uslovima.

 

Uzimajući u obzir činjenicu da se senzori razlikuju od proizvođača do proizvođača, da od slučaja do slučaja zavisi stepen oštećenja, ukoliko imate ovaj problem, preporučujemo da nas kontaktirate i opišete na koji se način manifestuje ovaj problem kod vas, ili dovezete automobil u Miše Dimitrijevića 78 kako bismo analizirali problem umesto Vas.

 

Naši kontakt telefoni su: 021/6 369 527 i 069/230 10 05

 

Kedi Vam želi sigurnu vožnju.

Pretraga guma
fb-pixel