PRETRAGA GUMA

Lepe vesti za motoriste: Continental moto gume od sada u Kediju

Lepe vesti za motoriste: Continental moto gume od sada u Kediju

Sunce, vetar i ljubav prema dvotočkašima obeležavaju još jednu sezonu koja je u punom jeku. Samo strastveni ljubitelji motocikala razumeju koliko je blagodetan osećaj provlačenja kroz gradske gužve ili vožnje otvorenim putem sa dalekim odredištem, ili čak bez njega...

Kako bi užitak bio kompletan, neophodno je prethodno osigurati pouzdanost motocikla, blagovremenom zamenom potrošnih delova, kao i opremu koja bi vožnju učinila potpuno bezbrižnom. Pored zamene ulja, filtera, podmazanog lanca i punog rezervoara, svakako su neizostavan detalj i gume, koje zapravo čine jedini kontakt vašeg ljubimca sa podlogom. Iako smo sigurni da vi to već znate, želimo da vas podsetimo da guma koja je ispravna, sveža, prilagođena kategoriji motocikla i uslovima puta čini veći deo bezbednosti u vožnji. Ne zamerite nam, prevencije o bezbednosti u saobraćaju nikada dosta...

 

S tim u vezi, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva i prisustva na tržištu auto pneumatika, čast nam je da vam predstavimo proširenje naše ponude i na polje guma za motocikle.

Continental - sportske gume za motore

Ovom prilikom iz ponude izdvajamo gume jednog od najpoznatijih proizvođača sa stogodišnjom tradicijom, ni manje ni više nego - Continental!  Ono što ovaj brend čini posebnim na polju moto guma jeste posvećenost građena decenijama, sa ciljem da krajnji proizvod bude uvek rame uz rame sa aktuelnim tehnologijama koje obezbeđuju maksimalan komfor i performanse.

 

Ovaj podatak potvrđuje i sledeća lista, koja obuhvata sve kategorije u kojima je ovaj proizvođač prisutan:

- Sportske,

- Putno-sportske,

- Klasično-sportske,

- Super moto,

- Enduro,

- Kruzeri,

- Skuteri.

 

Osim prisustva, godinama unazad Continental odlikuju brojne nagrade u svetu moto guma. Najpopularniji modeli (dezeni) koje ovaj proizvođač s ponosom ističe su:

 

- Conti Sport Attack,

- Conti Road attack,

- Conti Motion,

- Conti Twist,

- Conti Escape,

- Conti Trail Attack,

- Conti Go,

- Conti Milestone,

i razni drugi, takođe popularni dezeni.

 

Poučeni navedenim informacijama, bez mnogo oklevanja odlučujemo da našu ponudu obogatimo navedenim dezenima u svim popularnim dimenzijama! Bilo da ste vlasnik sportskog, putničkog, cross ili skuter motora, pozivamo vas da pogledate našu ponudu i upoznate se sa gumama koje prate isključivo pozitivne kritike, a koje su dostupne po pristupačnim cenama prilagođenim za naše tržište.

 

AKCIJSKA PONUDA

U cilju promocije nove ponude odlučili smo da svaki kupljeni par iz  Continentalovog moto programa nagradimo sa -10% popusta za vreme trajanja moto sezone!

Ukoliko gume naručujete online, znajte da će Vam na generisani predračun biti odobren pomenuti popust, kao i ukoliko porudžbinu budete vršili putem telefona, maila ili na bilo koji način.

 

Hvala na ukazanom poverenju!

 

Kedi Vam želi sigurnu vožnju.

Pretraga guma
fb-pixel