TIGAR SIGURA 165/65R13 77T

Šifra proizvoda:

BA-588048

Proizvođač:

TIGAR

Tip:

Letnje auto gume

Klasa:

Niža

3.690,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 165
Visina: 65
Radius (R): 13
Indeks opterećenja: 77
Indeks brzine: T

Tigar Sigura je auto guma nižeg cenovnog ranga namenjena letnjim uslovima. Dezen gume pruža komfornu, bezbednu i agresivnu vožnju. Veoma stabilna u krivinama.

Tigar tyres d.o.o. je kompanija osnovana davne 1935. u Pirotu. U njenoj fabrici proizvode se razni proizvodi od gume poput obuće, lepila, gumenih delova za auto industriju, sportskih lopti i rekvizita, ali i najznačajniji proizvodi po kojima je ova fabrika nadaleko poznata - pneumatici za putnička, poluteretna i industrijska vozila. Zvanično, od decembra 2009. godine fabrika "Tigar a.d." nalazi se u 100% vlasništvu fabrike Michelin. U osavremenjenom pogonu fabrike proizvode se pneumatici od kojih su najpoznatiji oni za putnička vozila koji se osim u našem regionu kotrljaju i na vozilima drugih kontinenata.