TIGAR SUV SUMMER 205/70R15 96H

Šifra proizvoda:

BA-711129-10032022

Proizvođač:

TIGAR

Tip:

Letnje SUV gume

Klasa:

Niža

Dot:

2017

Lager:

2 komada

4.800,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: 4x4 program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 205
Visina: 70
Radius (R): 15
Indeks opterećenja: 96
Indeks brzine: H

Tigar SUV Summer je letnja guma za džip nastala u saradnji sa Michelin timom. Odlična u vožnji sa brzom drenažom vode. Povoljna cena u odnosu na kvaliltet.

Tigar tyres d.o.o. je kompanija osnovana davne 1935. u Pirotu. U njenoj fabrici proizvode se razni proizvodi od gume poput obuće, lepila, gumenih delova za auto industriju, sportskih lopti i rekvizita, ali i najznačajniji proizvodi po kojima je ova fabrika nadaleko poznata - pneumatici za putnička, poluteretna i industrijska vozila. Zvanično, od decembra 2009. godine fabrika "Tigar a.d." nalazi se u 100% vlasništvu fabrike Michelin. U osavremenjenom pogonu fabrike proizvode se pneumatici od kojih su najpoznatiji oni za putnička vozila koji se osim u našem regionu kotrljaju i na vozilima drugih kontinenata.