MICHELIN PILOT SPORT 4 S 285/30R22 101Y

Šifra proizvoda:

BA-88294207

Proizvođač:

MICHELIN

Tip:

Letnje auto gume

Klasa:

Viša

46.770,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 285
Visina: 30
Radius (R): 22
Indeks opterećenja: 101
Indeks brzine: Y

Michelin Pilot Sport 4 guma za letnje uslove, odlikuju je odlična kontrola upravljanja i visok nivo prilagođavanja uslovima puta.

Michelin je osnovan 1889. godine i od tada se bavi proizvodnjom guma za gotovo sve vrste vozila počevši od biciklova pa do formule 1. Prema informacijama koje se mogu pronaći na internetu MICHELIN drži vodeću poziciju na svetskom tržištu u oblasti pneumatika i predstavlja sinonim za kvalitet. Fabrika Michelin je tokom svoje dugogodišnje tradicije i prema potrebama za osvajanjem novih tržišta tokom vremena pod svoje okrilje preuzela i fabrike: BFGoodrich (SAD), Kormoran(Poljska), Riken(Japan), Kleber(Francuska), Orium(EU) i Taurus (Mađarska).