MICHELIN ENERGY SAVER+ GRNX 185/65R14 86T

Šifra proizvoda:

BA-841581-10032022

Proizvođač:

MICHELIN

Tip:

Letnje auto gume

Klasa:

Viša

Lager:

1 komada

2.200,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 185
Visina: 65
Radius (R): 14
Indeks opterećenja: 86
Indeks brzine: T

Michelin energy saver+ letnja guma predstavlja idealnu kombinaciju cene i kvaliteta. U odnosu na stariji model uštedeće 60 litara goriva godišnje.

Michelin je osnovan 1889. godine i od tada se bavi proizvodnjom guma za gotovo sve vrste vozila počevši od biciklova pa do formule 1. Prema informacijama koje se mogu pronaći na internetu MICHELIN drži vodeću poziciju na svetskom tržištu u oblasti pneumatika i predstavlja sinonim za kvalitet. Fabrika Michelin je tokom svoje dugogodišnje tradicije i prema potrebama za osvajanjem novih tržišta tokom vremena pod svoje okrilje preuzela i fabrike: BFGoodrich (SAD), Kormoran(Poljska), Riken(Japan), Kleber(Francuska), Orium(EU) i Taurus (Mađarska).