KELLY WINTER 195/65R15 91T

Šifra proizvoda:

BA-00584473

Proizvođač:

KELLY

Tip:

Zimske auto gume

Klasa:

Niža

6.590,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Zimska sezona
Širina: 195
Visina: 65
Radius (R): 15
Indeks opterećenja: 91
Indeks brzine: T

Kelly Winter ST je zimska auto guma nižeg cenovnog ranga. Simetričnih šara, dobro se ponaša na snegu. Obezbeđuje upravljivost, kontrolu i dobro kočenje.

Kelly Tyres je američka kompanija osnovana 1894. godine (pre više od 120 godina) koja proizvodi pneumatike za razne tipove vozila. Kompanija je već nekoliko godina članica GoodYear grupacije što ujedno govori i o kvalitetu njihovih pneumatika. Trenutno aktuelni i veoma popularni dezeni namenjeni letnjoj sezoni za putnička vozila su HP i ST, dok su za zimsku sezonu zaduženi WINTER HP i WINTER ST. Navedeni dezeni su specijalno dizajnirani na osnovu višedecenijskog iskustva da pruže visoke performanse i ugođaj u vožnji.