KELLY UHP 225/45R17 94W

Šifra proizvoda:

BA-00539396

Proizvođač:

KELLY

Tip:

Letnje auto gume

Klasa:

Niža

7.410,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 225
Visina: 45
Radius (R): 17
Indeks opterećenja: 94
Indeks brzine: W
Ojačana: Da

Kelly UHP je letnja guma za automobile. Ima asimetričnu šaru i dobro prianja na suvom terenu. Kanali brzo vrše drenažu vode te je smanjen rizik od akvaplaninga.

Kelly Tyres je američka kompanija osnovana 1894. godine (pre više od 120 godina) koja proizvodi pneumatike za razne tipove vozila. Kompanija je već nekoliko godina članica GoodYear grupacije što ujedno govori i o kvalitetu njihovih pneumatika. Trenutno aktuelni i veoma popularni dezeni namenjeni letnjoj sezoni za putnička vozila su HP i ST, dok su za zimsku sezonu zaduženi WINTER HP i WINTER ST. Navedeni dezeni su specijalno dizajnirani na osnovu višedecenijskog iskustva da pruže visoke performanse i ugođaj u vožnji.