KELLY ST 155/65R14 75T

Šifra proizvoda:

BA-525210-10032022

Proizvođač:

KELLY

Tip:

Letnje auto gume

Klasa:

Niža

Lager:

1 komada

2.700,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 155
Visina: 65
Radius (R): 14
Indeks opterećenja: 75
Indeks brzine: T

Kelly ST je auto guma za letnje uslove. Odlikuje se visokim performansama na suvom putu. Pruža kontrolu i stabilnost u vožnji. Pripada GoodYear grupaciji.

Kelly Tyres je američka kompanija osnovana 1894. godine (pre više od 120 godina) koja proizvodi pneumatike za razne tipove vozila. Kompanija je već nekoliko godina članica GoodYear grupacije što ujedno govori i o kvalitetu njihovih pneumatika. Trenutno aktuelni i veoma popularni dezeni namenjeni letnjoj sezoni za putnička vozila su HP i ST, dok su za zimsku sezonu zaduženi WINTER HP i WINTER ST. Navedeni dezeni su specijalno dizajnirani na osnovu višedecenijskog iskustva da pruže visoke performanse i ugođaj u vožnji.