KELLY HP 195/65R15 91V

Šifra proizvoda:

BA-00548184

Proizvođač:

KELLY

Tip:

Letnje auto gume

Klasa:

Niža

6.250,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Letnja sezona
Širina: 195
Visina: 65
Radius (R): 15
Indeks opterećenja: 91
Indeks brzine: V
69
Oznake na gumama EU nalepnica
POTROŠNJA GORIVA

Razlika između A i G je 7.5% potrošenog goriva za sve programe, osim teretnog, gde je veća.

PRIJANJANJE NA MOKROM

Razlika između A i G je u 30% kraćem zaustavnom putu na mokroj podlozi.

NIVO BUKE

1 crna oznaka: 3dB + ispod nivoa EU normi

2 crne oznake: zadovoljava EU norme

3 crne oznake: iznad nivoa EU normi

Kelly HP je guma za letnje uslove namenjena putničkim automobilima. Omogućava veoma visoke performanse, dobru upravljivost i komfornu vožnja.

Kelly Tyres je američka kompanija osnovana 1894. godine (pre više od 120 godina) koja proizvodi pneumatike za razne tipove vozila. Kompanija je već nekoliko godina članica GoodYear grupacije što ujedno govori i o kvalitetu njihovih pneumatika. Trenutno aktuelni i veoma popularni dezeni namenjeni letnjoj sezoni za putnička vozila su HP i ST, dok su za zimsku sezonu zaduženi WINTER HP i WINTER ST. Navedeni dezeni su specijalno dizajnirani na osnovu višedecenijskog iskustva da pruže visoke performanse i ugođaj u vožnji.