BFGOODRICH WINTER GO 165/70R14 81T

Šifra proizvoda:

DE-17928

Proizvođač:

BFGOODRICH

Tip:

Zimske auto gume

Klasa:

Srednja

4.980,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Zimska sezona
Širina: 165
Visina: 70
Radius (R): 14
Indeks opterećenja: 81
Indeks brzine: T

BFGoodrich G-Force Winter je auto guma za zimske uslove. Omogućava preciznu vožnju i skretanje po snegu i ledu, a za manja vozila obezbeđuje optimalnu kontrolu.

BFGoodrich je Američka kompanija za proizvodnju pneumatika osnovana u Ohaju 1870. godine, a od 1990. godine se nalazi u vlasništvu Francuskog proizvođača guma Michelina. Ova kompanija je prva započela proizvodnju guma na tlu Sjedinjenih Američkih Državama, a poznati su i po tome što su među prvima počeli da razvijaju run-flat tehnologiju koja omogućava vozilu da nastavi kretanje još neko vreme nakon pucanja. Danas je ovaj brend jedan od najpopularnijih na svetskom tržištu.