BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 195/55R16 91H

Šifra proizvoda:

DE-72050-10032022

Proizvođač:

BFGOODRICH

Tip:

Zimske auto gume

Klasa:

Srednja

Lager:

2 komada

6.200,00 RSD

* Napomena: Proizvodi na sajtu se redovno ažuriraju. Sistem ažuriranja oslanja se na informacije dobijene od strane dobavljača i drugih izvora te mogućnost grube greške u opisu, fotografiji ili ceni proizvoda nije isključena. Ukoliko u našim redovnim kontrolama procesa sinhronizacije i objavljenih informacija primetimo neke nelogičnosti, nastojaćemo da ih uklonimo u najkraćem mogućem roku.

Program: Putnički program
Sezona: Zimska sezona
Širina: 195
Visina: 55
Radius (R): 16
Indeks opterećenja: 91
Indeks brzine: H

BFGoodrich G-Force Winter2 je zimska auto guma iz Michelin grupacije. Odlično prianjanje na mokrom terenu, kao i znatno smanjen rizik od akvaplaninga.

BFGoodrich je Američka kompanija za proizvodnju pneumatika osnovana u Ohaju 1870. godine, a od 1990. godine se nalazi u vlasništvu Francuskog proizvođača guma Michelina. Ova kompanija je prva započela proizvodnju guma na tlu Sjedinjenih Američkih Državama, a poznati su i po tome što su među prvima počeli da razvijaju run-flat tehnologiju koja omogućava vozilu da nastavi kretanje još neko vreme nakon pucanja. Danas je ovaj brend jedan od najpopularnijih na svetskom tržištu.